GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Glas ruralne Hrvatske


LAG Moslavina u suradnji s Hrvatska mreža za ruralni razvoj – HMRR u Kutini je organizirala radionicu Glas ruralne Hrvatske u okviru istoimenog projekta kojeg financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u okviru natječaja “Informiranje o EU – konzultacije s građanima.”
Cilj je projekta i radionica ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja.
Sudionici radionice informirani su o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. – 2027. te su predstavljeni primjeri dobre prakse i korisnika koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz program Ruralni razvoj RH.

u video prilogu Anica Lenart, voditeljica LAG-a Moslavina govori o programu radionice i o tome kako LAG pomaže građanima i JLS u pripremi projekata iz programa Ruralnog razvoja RH. (www.radiomoslavina.hr)13.6.2019. - GospodarstvoBroj čitanja: 2412 ... Autor: Martina ...