GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

u Kutini

Zlato na Prvenstvu Balkana


S prvenstva Balkana iz Istanbula stižu dobre vijesti. Zlato u štafeti na 4x400m osvojila je i ženska i muška hrvatska reprezentacija. Na prvenstvu sudjeluju i atletičari kutinskog Atletskog kluba Moslavina. Štafetno zlato su za Hrvatsku osvojile Elena Pazman, Veronika Drljačić, Josipa Cecić i Petra Cokarić. Elena je trčala i na 800 m, te osvojila 8. mjesto dok je Karlo Ciban bio 5. na 3000m. 

Tom prigodom gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić uputio je prigodnu čestitku AK Moslavina koju prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

s radošću i ponosom sam primio vijest o još jednom sjajnom uspjehu članova AK Moslavina na dvoranskom juniorskom prvenstvu Balkana koje je proteklog vikenda održano u turskom gradu Istanbulu.

Osvajanjem zlata u štafeti na 4x400 m u sastavu ženske hrvatske reprezentacije,

Vaša članica Elena Pazman je dokazala  kako  višestruko priznanje za najbolju sportašicu godine Grada Kutine i  najuspješniju sportašicu SMŽ, koju je ove godine  primila četvrti put, zaista zavrjeđuje.

Stoga svim članovima AK Moslavina, a posebno Eleni Pazman  od srca čestitam na postignutom izvanrednom uspjehu, zahvaljujem na njihovom radu i osobnom zalaganju, promicanju športa, imena Kutine i Hrvatske diljem svijeta i želim još puno dobrih sportskih rezultata. 

                                                                                                                             

Vaš gradonačelnik

                                                                                                                             Zlatko Babić, dipl. ing.
12.2.2019. - SportBroj čitanja: 1175 ... Autor: Martina ...