GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

PROMOCIJA KNJIGE "S DRUGE STRANE" NATAŠE KUPLJENIK


Promocija zbirke poezije autorice Nataše Kupljenik pod nazivom „S druge strane“ održana je jučer u kutinskoj Knjižnici i čitaonici.

Nataša Kupljenik rođena je u Kutini 1982., a od 2002. živi i radi u Ljubljani. Njezine pjesme su 2014. godine uvrštene u antologiju suvremene manjinske književnosti u Sloveniji koju je izdalo Društvo slovenskih pisaca. Kao dvojezična autorica u Sloveniji djeluje s autorima koji žive u Sloveniji, ali pišu na svom materinjem jeziku.

Zbirka pjesama «S druge strane»  prvijenac je Nataše Kupljenik, a  podijeljena je u pet poglavlja :S druge strane – Prozora kioska, Umjetnosti, Granice, Života, Njegovog sna. U njima autorica vrlo iskreno govori o svim svojim životnim problemima: sukobima sa sredinom u kojoj je odrasla, sistemom, ljudima u njezinoj  okolini i samom sobom. I iz svih tih bitaka izašla je kao pobjednica, a stihove piše "S druge strane".

Sve posjetitelje promocije pozdravila je Suzana Pomper, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Kutina, a urednik i moderator promocije je bila Tamara Lujak.5.9.2018. - KulturaBroj čitanja: 1853 ... Autor: Martina ...