GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

ODRŽANA PREDSTAVA KEREKESH TEATRA "POKOPAJ ME NJEŽNO"


U sklopu Kazališnih ljetnih večeri POU Kutina, prikazana je predstava Kerekesh Teatra „Pokopaj me nježno“.

Najnovija komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. Iako zvuči nevjerojatno, jer ako je nešto u životu sigurno to je njegov kraj, ali plemenito zanimanje grobara očito više nije popularno. Iznimka nije ni selo Strahlinec u kojem je direktor Puh otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno” i raspisao natječaj za zapošljavanje na koji se javljaju zanimljivi i neobični likovi. Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je – dobrovoljac.

Popularni Kerekesh Teatar s “Pokopaj me nježno” nastavlja niz uspješnih i pitkih autorskih komedija u kojima se bave zabavnom stranom stvarnog života i takozvanih običnih ljudi. U predstavi glumi prokušana ekipa: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko, a tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

U  Domu kulture tražila se stolica više, a karte su otišle već u pretprodaji. Predstava je bila posjećena u velikom broju, dok je višestruki aplauz publike dokazao da su posjetitelji uživali u kvalitetnom humoru koji Kerekesh Teatar itekako zna osigurati.

 20.7.2018. - DruštvoBroj čitanja: 2375 ... Autor: Martina ...