GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

ČEKAONICA DOMA ZDRAVLJA ULJEPŠANA KNJIGAMA


Knjižnica i čitaonica Kutina postavila je police popunjene knjigama u čekaonici Doma zdravlja Kutina kako bi pacijenti mogli ispuniti vrijeme čekanja čitajući zanimljiva ponuđena štiva.

„Polica je postavljena u suradnji s Knjižničarskim društvom SMŽ koje nam je ujedno i darivalo policu, a financirala ju je OTP banka.  Mali projekt pod geslom „Dok čitaš, ne čekaš!“ osmišljen je s ciljem povećanja "vidljivosti" knjižnice u zajednici, te kako bi se uspješno promicalo čitanje kao i sama kultura čitanja. Tim povodom izrađeno je 11 polica na kojima se nalaze knjige koje možete čitati dok čekate u redu na uslugu, a jedna od njih nalazi se i u Domu zdravlja u Kutini čime smo se i mi uključili u ovaj projekt, tako da će i naša polica redovito biti ispunjena knjigama“, istaknula je Suzana Pomper, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Kutina uz poruku „Pročitajte, uživajte i vratite na policu kako bi i drugi mogli čitati“.

Čitanje knjiga je odavno poznato kao najbolji način za bijeg u novi svijet, stoga je ovaj projekt hvalevrijedan, jer ako se okružite pozitivnim pričama, pomoći ćete sami sebi da postanete opušteni i mirniji u prostoriji čekaonice Doma zdravlja u Kutini.18.7.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1488 ... Autor: Martina ...