GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Postavljanje kante za odvojeno prikupljanje biorazgradivog otpada


EKO MOSLAVINA D.O.O. - NA SVIM ĆE ULAZIMA U STAMBENIM ZGRADAMA OD 3. TRAVNJA POSTAVITI KANTE ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE BIORAZGRADIVOG OTPADA

Biorazgradivi otpad u travnju će započeti odvojeno sakupljati u svojim domovima stanari u svim stambenim zgradama u Kutini i Popovači. EKO MOSLAVINA d.o.o., 3. travnja 2018. na svaki ulaz u stambenim zgradama, postavit će kantu za odvojeno sakupljanje otpada. 

"Svi zajedno smo na početku uvođenja novog sustava te molimo građane za suradnju." poručuju iz Eko Moslavine, pozivaju građane na suradnju i nadodaju "Sve primjedbe i prijedlozi građana će biti uvaženi i prihvaćeni ukoliko je to moguće, jer cilj nam je uvesti učinkovit i održiv sustav odvojenog sakupljanja otpada. Prema zahtjevima stanara i našim zapažanjima na ulaze ćemo postaviti i dodatne kante za biorazgradivi otpad kad se za to ukaže potreba."

Eko Moslavina d.o.o. poziva sve predstavnike stanara (i sve zainteresirane stanare) stambenih zgrada na području Grada Kutine, te Grada Popovače da dođu 03.travnja 2018. u 18h u prostorije tvrtke Eko Moslavina d.o.o. na lokaciji Trg kralja Tomislava 10/I-Kutina, kako bi se upoznali sa detaljima nastavka pilot projekta odvajanja biorazgradivog otpada u zgradama na području Grada Kutine i Grada Popovače , te odlaganja u zasebne spremnike.

 26.3.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1196 ... Autor: Martina ...