GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiOBAVIJEST O NOVOJ REGULACIJI PROMETA I PRIVREMENOM ZATVARANJU PROMETA – TRŽNA ULICA I DIO KOLODVORSKE ULICE U KUTINI
14.10.2022. - Aktualnosti


Obavještavamo sve građane Grada Kutine da se zbog izvođenja radova na izgradnji sustava javne vodoopskrbe i sustava javne odvodnje privremeno za sav promet zatvara križanje Tržne ulice i Kolodvorske ulice u Kutini, te dio Kolodvorske ulice u vremenskom razdoblju od 17.10.2022.  -  21.10.2022. godine.

Zbog navedenih radova organizira se nova privremena regulacija prometa u Tržnoj ulici na način da će privremeno biti postavljena dvosmjerna regulacija prometa u dijelu Tržne ulice do postavljenih znakova na sredini ulice, te se istovremeno ukida bočno parkiranje vozila u južnoj prometnoj traci.

Drugi dio Tržne ulice (od kraja tržnice dalje prema Kolodvorskoj ulici) biti će otvoren samo za promet vozila stanara zgrade u Kolodvorskoj na k.č.br. 46 i vozila gradilišta (vidi sliku).

Za vrijeme izvođenja radova prolaz križanjem Tržne ulice i Kolodvorske ulice neće biti moguć.

 

Obilazak vozila prema Stanici za tehnički pregled vozila, Čazmatransovoj garaži, Šmit Electronicu i otvorenom dijelu Kolodvorske ulice odvija se Vinkovačkom ulicom (pored Kauflanda), zatim Metanskom ulicom dalje na otvoreni dio Kolodvorske ulice.

 

Mole se građani za oprez i poštivanje zabrane prometa.


 


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti