GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiPoziv na prezentaciju kataloga stanova kandidatima s pročišćene Konačne liste reda prvenstva i kandidatima s Konačne dodatne liste reda prvenstva za kupnju stana prema Programu POS-a
4.3.2022. - Aktualnosti


Grad Kutina u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama organizira prezentaciju kataloga stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje čija je gradnja započeta na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini.
Prezentaciju će održati predstavnici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama. Na prezentaciji će sudjelovati i predstavnici poslovnih banaka koji će zajedno sa Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama prezentirati svoje uvjete kreditiranja.
Prezentacija će se održati u petak 11. ožujka 2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u Kutini, Hrvatskih branitelja 2 s početkom u 14,00 sati.
Pozivamo sve kandidate s pročišćene Konačne liste reda prvenstva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje i kandidate s Konačne dodatne liste reda prvenstva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje da se odazovu i prisustvuju ovoj prezentaciji.


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti