GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiMJERA II – Javni poziv za PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2021. godini
3.5.2021. - Natječaj


 

MJERA II – Javni poziv za PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2021. godini  na području Grada Kutine

 

Cilj PROGRAMA: Poticanje za uređenje i poboljšanje poslovnih prostora, za nabavu opreme, posebno informatičke opreme, strojeva, vozila i uređaja za obavljanje osnovne djelatnosti, za ulaganja u tehnologije i proizvodne metode koje promiču gospodarstvo (unaprjeđenje proizvodnje i stvaranja nove vrijednosti, povećanje proizvodnih kapaciteta), naročito tzv. zeleno gospodarstvo, jer uvođenjem međunarodnih eko standarda i energetsko učinkovitih tehnologija u proizvodne procese ojačavati će se konkurentnost poduzetnika i obrtnika.

Za sufinanciranje ove mjere svi podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete mogu ostvariti najviše 50% iznosa od planiranog ulaganja uz napomenu da taj iznos ne može biti veći od 10.000,00 kuna po pojedinom zahtjevu.

Iznimno za ulaganja koja provode mladi poduzetnici, obrtnici i/ili vlasnici OPG-a, zadruga i sl. starosti do 29 godina (do navršene 30 godine) za vrijeme podnošenja Zahtjeva za potporu po ovom Programu, potpora će se uvećati za 50% na odobrena sredstva.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 01. listopada 2021. godine.

 

/linkovi/

JAVNI POZIV

PROGRAM

OBRAZAC 1_ZAHTJEV

OBRAZAC 2_IZJAVA

OBRAZAC 3_POTPORA MALE VRIJEDNOSTI

OBRAZAC 4_POVEZANE OSOBE

OBRAZAC 5_SKUPNA IZJAVA

OBRAZAC 6_IZVJEŠĆE


 


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti