GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiPoziv za podnošenje prijava štete nastale djelovanjem prirodne nepogode – mraz na području Grada Kutine
29.4.2021. - Aktualnosti


POZIV

 

za podnošenje prijava štete nastale djelovanjem prirodne nepogode – mraz na području Grada Kutine

 

Dana, 28. travnja 2021. godine župan Sisačko-moslavačke županije je donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode – Mraz na području Grada Kutine zbog šteta nastalih na višegodišnjim nasadima kao posljedica niskih temperatura – mraza koji je zahvatio područje grada u razdoblju od 07. do 08. travnja 2021. godine.

 

ODLUKA

 

Pozivamo sve poljoprivredne proizvođače upisane u Upisnik poljoprivrednika kojima je šteta nastala na višegodišnjim nasadima da podnesu prijavu u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno do 06. svibnja 2021. godine.

Kod prijave tj. ispunjavanja Obrasca, potrebno je uz uobičajene podatke, upisati MIBPG, brojeve katastarskih čestica ali i ARKOD broj čestice, te procjenu štete u % za kulturu na kojoj je nastala šteta i površinu odnosno broj stabala ili trsova.

Prijave se mogu predati na porti Gradske uprave na adresi Trg kralja Tomislava 12/1, 44320 Kutina od 7,00 do 15,00 h ili poslati na e-mail adresu: straga@kutina.hr.

 

ELEKTRONSKI ISPUNJEN OBRAZAC NIJE POTREBNO POTPISATI

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE OD PRIRODNE NEPOGODE


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti