GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiJavni poziv za PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2020. godini na području Grada Kutine
28.5.2020. - Natječaj


MJERA II – Javni poziv za PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2020. godini  na području Grada Kutine

 

Cilj PROGRAMA: Poticanje za uređenje i poboljšanje poslovnih prostora, za nabavu opreme, posebno informatičke opreme, strojeva, vozila i uređaja za obavljanje osnovne djelatnosti, za ulaganja u tehnologije i proizvodne metode koje promiču gospodarstvo (unaprjeđenje proizvodnje i stvaranja nove vrijednosti, povećanje proizvodnih kapaciteta), naročito tzv. zeleno gospodarstvo, jer uvođenjem međunarodnih eko standarda i energetsko učinkovitih tehnologija u proizvodne procese ojačavati će se konkurentnost poduzetnika i obrtnika.

Za sufinanciranje ove mjere svi podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete mogu ostvariti najviše 50% iznosa od planiranog ulaganja uz napomenu da taj iznos ne može biti veći od 10.000,00 kuna po pojedinom zahtjevu.

Iznimno za ulaganja koja provode mladi poduzetnici, obrtnici i/ili vlasnici OPG-a, zadruga i sl. koji nemaju više od 29 godina za vrijeme podnošenja Zahtjeva za potporu po ovom Programu, potpora će se uvećati za 50% na odobrena sredstva.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 01. listopada 2020. godine

 

/linkovi/

JAVNI POZIV

PROGRAM

OBRAZAC 1_ZAHTJEV

OBRAZAC 2_IZJAVA

OBRAZAC 3_POTPORA MALE VRIJEDNOSTI

OBRAZAC 4_POVEZANE OSOBE

OBRAZAC 5_SKUPNA IZJAVA

OBRAZAC 6_IZVJEŠĆE


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti