GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiProglašena prirodna nepogoda - mraz
4.5.2020. - Gradska uprava


Dana, 4. svibnja 2020. godine župan Sisačko-moslavačke županije je proglasio prirodnu nepogodu – Mraz na području Grada Kutine zbog velikih šteta nastalih na višegodišnjim nasadima kao posljedica niskih temperatura – mraza koji je zahvatio područje grada u razdoblju od 02. travnja do 15. travnja 2020. godine.

ODLUKA

Podsjećamo da štetu mogu prijaviti svi poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika i to u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno do 12. svibnja 2020. godine.

Kod prijave tj. ispunjavanja Obrasca, potrebno je uz uobičajene podatke, znati i upisati broj katastarske čestice ali i ARKOD broj čestice na kojoj je nastala šteta te MIBPG.

Zbog pandemije COVID-19, ukoliko nije nužno, ne idite u gradsku upravu već  obrazac za prijavu štete možete preuzeti ovdje i molimo da ga ispunjenog pošaljete na straga@kutina.hr ili se Obrazac prijave može predati na porti Gradske uprave na adresi Trg kralja Tomislava 12/1, 44320 Kutina od 7,00 do 15,00 h.

ELEKTRONSKI ISPUNJEN OBRAZAC NIJE POTREBNO POTPISATI

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE OD PRIRODNE NEPOGODE


Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti