GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiPlinacro d.o.o. - obavijest
19.8.2019. - Aktualnosti


Obavještavamo Vas da ćemo u sklopu radova redovnog strojarskog održavanja Regije središnja Hrvatska obaviti strojarske-montažne radove na: plinovodu ON 500 Virovitica - Kutina dana 20.08.2019, te će se ispuhivati plin iz navedenog plinovoda kao i plinskom čvoru.

Utorak, 20.08.2019., od 7:15 do 8:30 sati na blokadno ispuhivačkim stanicama: MRS/MRČ Kutina (Sisačka ulica bb, uz naplatnu postaju Kutina, autocesta A3), BIS šartovac (Šartovečko brdo bb, uz cestu D45), PČ Kutinske selo (Ulica Stjepana Radića bb).

Ispuhivanje će obavljati stručni zaposlenici tvrtke Plinacro d.o.o., operatera plinskog transportnog sustava, tvrtke u državnom vlasništvu zadužene za transport plina u Republici Hrvatskoj. Navedeni postupak je strogo kontroliran i siguran. Prilikom ispuhivanja doći će do stvaranja veće razine buke, te Vas ovim putem obavještavamo da znate da se radi o planiranim i kontroliranim aktivnostima. Napominjemo da se radi o aktivnostima koje će se odvijati na maksimalno siguran način i za ljude i za okoliš.

Plinacro d.o.o.


Službeni dio

Popis službenih obavijesti