GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiMJERA II – Javni poziv za PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2019. godini na pod. Grada
3.6.2019. - Gradska uprava


Cilj PROGRAMA: Poticanje za uređenje i poboljšanje poslovnih prostora, za nabavu opreme, posebno informatičke opreme, strojeva, vozila i uređaja za obavljanje osnovne djelatnosti, za ulaganja u tehnologije i proizvodne metode koje promiču gospodarstvo (unaprjeđenje proizvodnje i stvaranja nove vrijednosti, povećanje proizvodnih kapaciteta), naročito tzv. zeleno gospodarstvo, jer uvođenjem međunarodnih eko standarda i energetsko učinkovitih tehnologija u proizvodne procese ojačavati će se konkurentnost poduzetnika i obrtnika.

Za sufinanciranje ove mjere sukladno stavku 1. ove točke svi podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete mogu ostvariti najviše 50% iznosa od planiranog ulaganja uz napomenu da taj iznos ne može biti veći od 10.000,00 kuna po pojedinom zahtjevu.

Iznimno za ulaganja koja provode mladi poduzetnici, obrtnici i/ili vlasnici OPG-a, zadruga i sl. koji nemaju više od 29 godina za vrijeme podnošenja Zahtjeva za potporu po ovom Programu, potpora će se uvećati za 50% na odobrena sredstva.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 01. listopada 2019. godineSlužbeni dio

Popis službenih obavijesti