GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijestiObavijest o stavljanju van snage Programa dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpore za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2017.
6.4.2017. - E-Oglas


Temeljem ODLUKE gradonačelnika o dodjeli bespovratnih sredstava iz PROGRAMA dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpore za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2017. godini na području Grada Kutine, a nakon održane 19. sjednice Odbora za gospodarstvo dana 04. travnja 2017. godine, te u skladu s točkom 7., stavka 1. PROGRAMA dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpore za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2017. godini na području Grada Kutine („Službene novine Grada Kutine“ broj: 1/2017.), daje se slijedeća

 O B A V I J E S T

 Temeljem odredaba gore navedenih Odluka/Programa, obavještavamo poduzetnike/obrtnike/vlasnike OPG-a da se PROGRAM dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpore za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2017. godini na području Grada Kutine stavlja van snage s današnji danom, odnosno 04. travnja 2017. godine zbog iskorištenja sredstava namijenjenih za isti PROGRAM u 2017. godini.

Od datuma navedenog u stavku 1. ove Obavijesti Stručna služba Upravnog odjela za gospodarstvo i financije, Odsjek za gospodarstvo neće zaprimati zahtjeve po navedenom PROGRAMU.

Ova Obavijest oglasiti će se na web stranici Grada Kutine www.kutina.hr i Oglasnoj ploči Gradske uprave Grada Kutine.Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti