GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službene obavijesti


Jednostavna nabava: Odluka o odabiru najpovoljnije ponude: Izgradnja parkirališta kod zgrade Općinskog suda u Kutini
20.1.2021.

Na temelju čl. 17. t. 9. Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave, (Službene novine Grada Kutine 3/17), dalje: Pravilnik, naručitelj Grad Kutina donosi Odluku o odabiru najpovoljnije ponude u predmetu: Izgradnja parkirališta kod zgrade Općinskog suda u Kutini.

 


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Muzej Moslavine Kutina: Dokumentacija za nadmetanje Tiskani materijal za 2021. godinu
19.1.2021.

Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave Muzej Moslavine Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave Tiskani materijal za 2021. godinu.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Muzej Moslavine - Nabava tiskanog materijala
18.1.2021.
Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Muzej Moslavine objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave -  Tiskani materijal.

Pročitajte obavijest.

Gradsko vijeće: 36. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine
14.1.2021.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine saziva   36. sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutine za dan 21. siječnja 2021. godine (četvrtak) s početkom u 15:30 sati u Kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Ulica Stjepana Radića 3, Kutina


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Odluka o odabiru najpovoljnije ponude u predmetu nabave: Uredski materijal - OŠ Vladimira Vidrića
12.1.2021.
Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave Grada Kutine, OŠ Vladimira Vidrića objavljuje odluku o odabiru najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave uredskog materijala.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Odluka o odabiru najpovoljnije ponude u predmetu nabave: Materijal i sredstva za čišćenje - OŠ Vladimira Vidrića
12.1.2021.
Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave Grada Kutine, OŠ Vladimira Vidrića objavljuje odluku o odabiru najpovoljnije ponude u postupku jednostavne nabave materijala i sredstva za čišćenje.

Pročitajte obavijest.

Društvene djelatnosti: Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Kutine u 2021. godini koje provode organizacije civilnog društva
12.1.2021.

Grad Kutina poziva organizacije civilnog društva koje su programski usmjerene na rad za opće dobro da se prijave za financijsku podršku iz proračuna Grada Kutine za 2021. godinu. Rok za podnošenje prijedloga programa/projekata/manifestacija je od 13. siječnja 2021. do 11. veljače  2021.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Odluka o poništenju postupka u predmetu nabave: Voće i povrće - OŠ Vladimira Vidrića
8.1.2021.
Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave Grada Kutine, OŠ Vladimira Vidrića objavljuje odluku o poništenju postupka jednostavne nabave u predmetu nabave robe: Voće i povrće.

Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Odluka o poništenju postupka u predmetu nabave: Kruh, peciva i ostali pekarski proizvodi - OŠ Vladimira Vidrića
8.1.2021.

Sukladno Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave Grada Kutine, OŠ Vladimira Vidrića objavljuje odluku o poništenju postupka jednostavne nabave u predmetu nabave robe: Kruh, peciva i ostali pekarski proizvodi.


Pročitajte obavijest.

Savjetovanje s javnošću - otvoreno: Javno savjetovanje Grad Kutina: Odluka o određivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju na temelju ugovora o koncesiji
8.1.2021.

Grad Kutina objavljuje internetsko javno savjetovanje za sudjelovanje u nacrtu Odluke o određivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju na temelju ugovora o koncesiji.


Pročitajte obavijest.

Natječaj: POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) KANDIDATA
4.1.2021.

Na temelju članka 20., a vezano na članak 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br. 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za prijam u službu u Grad Kutinu u Ured gradonačelnika, na radno mjesto viši stručni suradnik za javnu nabavu, 1 izvršitelj/ca, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri(3) mjeseca, objavljuje poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju) kandidata.

 

 


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Radovi na izgradnji parkirališta kod zgrade Općinskog suda u Kutini
31.12.2020.

Sukladno čl.8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave - radovi na izgradnji parkirališta kod zgrade Općinskog suda u Kutini.


Pročitajte obavijest.

Jednostavna nabava: Izrada fasade na mjesnom domu u Šartovcu
30.12.2020.

Sukladno čl. 8. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave Grad Kutina objavljuje dokumentaciju za nadmetanje za provedbu postupka jednostavne nabave radova – Izrada fasade na mjesnom domu u Šartovcu.

Rok za dostavu ponuda je 12.1.2021. do 12,00 sati.


Pročitajte obavijest.

Aktualnosti: Kontakt brojevi za slučaj potresa u Kutini
30.12.2020.
Kontakt brojevi za slučaj potresa i štete od potresa za građane Kutine

Pročitajte obavijest.

Natječaj: Odluka o dodjeli stipendija studentima s područja Grada Kutine u akademskoj godini 2020./21.
23.12.2020.

Na temelju članka 46. Statuta Grada Kutine („Službene novine“ Grada Kutine br. 6/09, 3/13 i 4/13- pročišćeni tekst i 2/18 i 4/18- pročišćeni tekst) i članka 19. Pravilnika o stipendiranju studenata s područja Grada Kutine („Službene novine“ Grada Kutine br. 11/18), gradonačelnik Grada Kutine donosi Odluku o dodjeli stipendija studentima s područja Grada Kutine.

 

 


Pročitajte obavijest.


Stranica 1 od 31 Predhodna [1][2][3][4][5][6] Sljedeća

Službeni dio

U Kutini

Popis službenih obavijesti