GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Una Maravić i Vanja Burmudžija zlatni na međunarodnom turniru u kickboxingu "Trofej Beograd 2019"


Proteklog vikenda u Beogradu održan je veliki međunarodni turnir u kickboxingu  „Trofej Beograd 2019“. U sportskoj dvorani Ranko Žeravica natjecalo se 329 natjecatelja u 364 starta. Natjecatelji su došli iz 6 zemalja i 72 kluba. Natjecanje je prošlo u vrlo fer i korektnim borbama, gdje su kutinčani ponovo postigli izuzetno vrijedne rezultate, te bili zapaženi svojim dobrim tehnikama i pripremljenošću.

Juniorka Una Maravić je izvrsnim pristupom i dobrim taktičkim vođenjem svojih borbi uvjerljivo nadvladala svoje protivnice i zabilježila tri sjajne pobjede. Na kraju Trofeja proglašena je najboljom juniorkom. Na putu do zlatne medalje i pobjedničkog pehara svladala je u kick lightu, skupina -60 kg :

¼ Jovanu Pudarević (Klana)3:0; ½ Elena Zokić (Serbia) 3:0 i finale Katarina Đorđević(KBK Taurunum) 3:0; S ovim je za Unu završena polusezona, očekuje ju kraći odmor pa pripreme za EP gdje se očekuje da pobjedi u kick lightu i lajt kontaktu.

Također odličnu partiju je pružio mlađi kadet Kickboxing kluba Kutina, Vanja Burmudžija. U vrlo dobroj konkurenciji uvjerljivo je svladao sve svoje protivnike u disciplini kick lighta. Premda mu je ovo prvi nastup na međunarodnoj sceni u disciplini kick light nije se dao zbuniti te lukavo kombinirajući prolazne tehnike kick lighta i point fightinga nadmudrio je svoje protivnike. Svladao je u ¼ Luka Ilić (feliks) 3:0; Ognjen Antić Pirot (3:0; Ognjen Jokić (Grocka) 2:1;

S ovim nastupom za natjecatelje završena polu sezona koja sa pripremama nastavlja od 15.08.2019.

 

 18.6.2019. - SportBroj čitanja: 990 ... Autor: Martina ...

RSS