GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Radionica "Glas ruralne Hrvatske"


Radionicu "Glas ruralne Hrvatske" organizira Hrvatska mreža za ruralni razvoj u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom Moslavina, u okviru projekta "Glas ruralne Hrvatske" koji u financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u okviru natječaja  „Informiranje o EU – konzultacije s građanima“. Radionica će se održati 13. lipnja 2019. od 11:00 sati u dvorani zgrade Poduzetničkog inkubatora - PUNK, na adresi Hrvatskih branitelja 2, Kutina.

Cilj projekta i radionica je ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja. Sudionike će se informirati o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o  pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. - 2027. te predstaviti primjere dobre prakse i korisnika koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz Program ruralnog razvoja RH.

Molimo svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 12. lipnja 2019., do 13:00 sati.

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte na tel: 01 / 550 5767; e-mail: info@hmrr.hr, Žana Počuča, programska suradnica / HMRR.

 6.6.2019. - DruštvoBroj čitanja: 595 ... Autor: Martina ...

RSS