GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Prijem za najuspješnije učenike


Grad Kutina, već tradicionalno, nagrađuje učenike i profesore osnovnih i srednjih škola s područja Grada Kutine koji su ostvarili zapažen uspjeh na županijskim i državnim natjecanjima tijekom školske godine. Na ovogodišnjem prijemu 80 najuspješnijih učenika i 40 mentora primilo je nagrade za ostvarene rezultate. Osim vlastitih uspjeha u znanju i umjetnosti, najuspješniji učenici promovirali su Kutinu kao grad znanja u kojoj poučavaju izvrsni profesori i nastavnici.

Učenike je sa svojim mentorima pozdravio Damir Markuš, zamjenik gradonačelnika Grada Kutine koji je tom prigodom čestitao učenicima i mentorima na upornosti i spremnosti te poželio puno uspjeha i sreće u daljnjem radu. Učenike i mentore je također pozdravila voditeljica Koordinacije Kutina Grad prijatelj djece, Renata Vlahek, a nagrade su im u ime Grada Kutine dodijelili zamjenik gradonačelnika Damir Markuš, pročelnik odjela za društvene djelatnosti Željko Tomičić i njegova pomoćnica Kornelija Marošević.

Uz učenike i mentore kutinskih osnovnih i srednjih škola, nagrade su primili i učenici i mentori Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula. Prijem za učenike i mentore uveličao je nastup mladih glazbenika Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula.

 

 

 5.6.2019. - DruštvoBroj čitanja: 1599 ... Autor: Martina ...

RSS