GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Fotografska izložba u sklopu projekta "Tik-tak, vrijeme je za kulturu"


Tristotinjak djece, njihovih roditelja ,pratnje i nastavnika imali su priliku vidjeti i doživjeti izložbu polaznika projekta POU Kutina Tik-tak, vrijeme je za kulturu koja je izložena i predstavljena u OŠ Vladimira Vidrića za vrijeme održavanja Matematičke lige grada Kutine koju organizira Zajednica tehničke kulture Kutina.

Učenici 4. c razreda OŠ Vladimira Vidrića u proces predstavljanja svojih umjetničkih radova, shvatio je vrlo ozbiljno i impresivno odradio zadatak.

Poslušali su i primijenili činjenicu da umjetnost živi jedino ako se dijeli s drugima. Podastrijeti umjetnički rad na uvid publici, dati tim radovima energiju, ljepotu, saznanje pa i mogućnost drugačijeg pogleda na svijet oko sebe, ono je što samu umjetnost čini velikom i snažnom.

Učiteljica Helena Vuković Žarko i Marijana Kapetanović, fotografkinja bile su putokazi, a mladi stvaraoci na svoj prvi, zajednički izložbeni put kročili su hrabro sa puno zabave i veselja, jer bili su kreativni, vrijedni, ozbiljni i beskrajno ponosni.

Na održanoj izložbi predstavljen je i fotostrip na temu matematike sa radionice koju je predvodio Foto video klub Kutina, a na kojoj je sudjelovao 4.c razred OŠ Vladimira Vidrića.12.4.2019. - KulturaBroj čitanja: 893 ... Autor: Martina ...