GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Javni događaj u sklopu projekta "Grad Kutina - Informiraj se i recikliraj"


Grad Kutina i Eko Moslavina u sklopu provedbe EU projekta „Grad Kutina – informiraj se i recikliraj“ u utorak, 16. travnja od 14:00 h na Trgu dr. Franje Tuđmana organiziraju javni događaj obilježavanja datuma vezanog za zaštitu okoliša kao najavu za Dan planeta Zemlje. Događanje obuhvaća dvije aktivnosti: sadnju cvijeća i odabir tri najbolja učenička rada izrađena od prethodno prikupljenog otpada.

Prvi dio događanja obuhvaća izložbu kreativnih učeničkih radova izrađenih od prethodno prikupljenog otpada. Izložba će biti postavljena na prostoru Trga od 14.00 sati, a glasanje za radove će biti moguće do 16.30 h, nakon čega će se glasovi zbrojiti i u 17.00 h proglasiti tri najbolja rada te će za iste biti dodijeljene nagrade (1. nagrada – laptop, 2. nagrada – tablet, 3. nagrada – slušalice).

Drugi dio događanja obuhvaća sadnju 50 sadnica cvijeća na prostoru kruga između Centra 1 i Centra 2 a sadit će ih najstarija vrtićka skupina Dječjeg vrtića Neven od 14.00 sati.

Pozivamo Vas, dragi sugrađani da nam se pridružite 16. travnja na Trgu i svojim glasom nam pomognete odabrati najbolje radove.11.4.2019. - DruštvoBroj čitanja: 558 ... Autor: Martina ...