GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Gradonačelnik Zlatko Babić u obilasku MO Repušnica


Na poziv predsjednika Mjesnog odbora Repušnica Dražena Kindermana, gradonačelnik Zlatko Babić sa timom pročelnika, pojedinih direktora gradskih i državnih poduzeća te ravnatelja osnovne škole održao je radni sastanak na terenu s ciljem otvorene i dvosmjerne komunikacije o aktualnim temama poput komunalne infrastrukture, projektiranja nove škole u sklopu koje bi se nalazili vrtić i školska dvorana, projekta Aglomeracije, preimenovanje Fumićeve ulice te saniranje korita rijeke.

Predsjednik MO Dražen Kinderman naglašava kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno.

„Želimo kao gradska uprava pružiti ljudima mogućnost da ukažu na nedostatke i probleme koji ih muče. Nadamo se dobroj suradnji sa predstavnicima mjesnih odbora i pomoć u rješavanju problema naših građana. Pri sastavljanju proračuna uzimat ćemo u obzir svaki ukazani detalj te u skladu sa mogućnostima isti riješiti u čim kraćem razdoblju.“ – izjavio je gradonačelnik Zlatko Babić prilikom današnjeg radnog sastanka MO Repušnica.

Ovim obilaskom gradonačelnik Babić je nastavio s upoznavanjem problematike te se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima naselja i u razgovoru s predstavnicima MO Repušnica saznao njihove želje i potrebe informirajući ih o projektima koji su u planu za 2019. godinu.

Željko Tomičić, pročelnik UO za društvene djelatnosti


Ivica Petrović, ravnatelj OŠ Stjepana Kefelje


Mario Repić, direktor Hrvatskih voda 


Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o.


Danijel Kokot, direktor Hrvatskih šuma


Eduard Gelešić, pročelnik UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša 

 5.3.2019. - DruštvoBroj čitanja: 900 ... Autor: Martina ...

RSS