GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kutinčani u Novu godinu zakoračili veselo, održan i dječji doček


Veliki broj djece s roditeljima, bakama, djedovima i rodbinom dočekalo je Novu godinu, organiziranu posebno za njih. Na Trgu dr. Franje Tuđmana i ove godine organiziran je doček nove godine za najmanje na kojem nije manjkalo smijeha, zabave, veselja, pjesme i plesa, a Trg je tom prigodom bio pun razdraganih dječjih lica. Posjetitelji su se počeli okupljati već oko 10 sati i s nestrpljenjem očekivali podne i odbrojavanje. Program su upotpunili animacijsko klizanje s djecom, plesna radionica sa Snježnom kraljicom i Trnoružicom te facepaintingom. Točno u podne je spektakl kulminirao balon eksplozijom i nazdravljanjem dječjim šampanjcem. Turistička zajednica Grada Kutine i Grad Kutina pobrinuli su se da ovo bude  poseban i nezaboravan dan i za one najmlađe.

Veliki broj Kutinčana na tradicionalnom dočeku nove godine, u Novu 2019. godinu uveo je glazbeni sastav Prima Band uz odličnu atmosferu okrunjenu redom pjesme, redom plesa, zabave te spektakularnim vatrometom.  

Glazbeni program je započeo u 23 sata, iako su se brojni posjetitelji počeli okupljati već oko 22 sata. Svim uzvanicima u ponoć su čestitali gradonačelnik Kutine Zlatko Babić i župan Sisačko – moslavačke županije Ivo Žinić.

Doček je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Kutine, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Kutine.4.1.2019. - DruštvoBroj čitanja: 1035 ... Autor: Martina ...