GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

U Knjižnici i čitaonici održana predstava "Sveti Nikola i božićno društvance"


Kreativan rad koji nije nikada izostao u kutinskoj Knjižnici i čitaonici sastavni je dio dugogodišnjih radionica koje se održavaju upravo u Knjižnici, a već duži niz godina tu su i lutkarske predstave družine KUTKO koju čine djelatnice Knjižnice: Suzana Pomper, Vjera Pendeš Huić, Katarina Budić i Ivana Vlašić. Spiritus movens predstava je Jadranka Del Ponte koja piše i stvara za djecu.

Uz nekoliko izdanih knjiga i slikovnica, Jadranka Del Ponte ističe se i kao pisac scenarija, režije, te je zadužena za izradu lutaka i kostima koji su posebno zapaženi i kao takvi čine osobito bitnu sastavnicu lutkarskih predstava.

Nova predstava u izdanju navedene formacije zove se “Sveti Nikola i Božićno društvance”, koja je premijeru imala ovoga tjedna, a interes je takav da će se dvije predstave igrati I u ponedjeljak 10. prosinca od 17. 30 I 18.30 sati. Karte se mogu rezervirati i razervacije su u tijeku, a broj mjesta je ograničen. Cijena ulaznice je 15 kn.

Sve što ste željeli vašim malenima poručiti uz božićne blagdane poručit će im i likovi životinja smještenih u idilu božićnog ozračja, stoga će ove poruke ostati trajno zabilježene u srcima naše djece.

(Izvor: Moslavački list)7.12.2018. - DruštvoBroj čitanja: 692 ... Autor: Martina ...