GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

IZLOŽBA UKRASNIH PREDMETA OD GLINE S RADIONICA ZA DJECU I RODITELJE


Izložba ukrasnih predmeta od gline koje su izrađivala djeca i roditelji na radionicama u sklopu projekta Udruge keramičara „Terakota“ Kutina održana je 4.12.2018. u klubu Arcus Pou Kutina. Projekt „Glina – tradicija koja spaja „ financiran je iz proračuna Grada kao i tiskanje brošure. Nakon 4 radionice postavljena je izložba radova djece i roditelja te radova članica Udruge.

Djecu i roditelje, ostale članove obitelji, partnere u projektu – ravnateljice  POU i Muzeja Moslavine te predstavnike Grada: pomoćnicu pročelnika za društvene djelatnosti i socijalnu skrb, Korneliju Marošević i gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića, pozdravila je Jasna Borovnjak uz kratki osvrt na tijek radionica i samu izložbu. Voditeljica projekta Tanja Lovrić - Ivanković, zajedno s gradonačelnikom Zlatkom Babićem, podijelila je djeci i roditeljima Potvrde o sudjelovanju, brošure te prigodne keramičke poklone. 

S obzirom na veliki interes sudionika te poticanje obiteljskog druženja i upoznavanja tradicijskih obrta, članice Udruge su najavile nastavak projekta u sljedećoj godini. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo načinom osmišljavanja slobodnog vremena koje su roditelji proveli sa svojom djecom te najavio podršku takvim projektima.

 6.12.2018. - DruštvoBroj čitanja: 512 ... Autor: Martina ...

RSS