GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

4. SAJAM VOLONTIRANJA


Zaklada Sandra Stojić, kao organizator volontiranja, već osmu godinu bavi se regrutiranjem, okupljanjem, educiranjem, nagrađivanjem i evidentiranjem volontera i volonterskog rada.

I ove godine, četvrti puta za redom, uz Međunarodni dan volontera koji se obilježava 5. prosinca, Zaklada Sandra Stojić organizira Sajam volontiranja u Kutini, koji će se održati 7.12.2018. (petak) u vremenu od 9,00 do 14,00 sati u Arcus klubu Pučkog otvorenog učilišta Kutina na adresi Stjepana Radića 3 u Kutini.

Zaklada Sandra Stojić srdačno poziva sve građane da se pridruže u razmjeni iskustva u radu s volonterima i promociji volontiranja.

Program sajma:

08:30 – 09:00 registracija sudionika

09:00 – 11:00 okrugli stol za organizatore volontiranja (zatvoreni dio) u kojem će svaki organizator volontiranja predstaviti sebe i svoj rad s volonterima kako bi se bolje upoznali, povezali i razvili zajedničku suradnju

11:00 – 14:00 promocija volontiranja kao dostupan način stjecanja novih vještina i znanja u kojem organizator volontiranja predstavlja svoj rad građanstvu.

Svaki sudionik sajma moći će izložiti svoje materijale i imati mogućnost razgovora s posjetiteljima sajma

Pozivaju se svi zainteresirani organizatori volontiranja da prijave svoje sudjelovanje na mail zaklada.sandra.stojic@gmail.com do 05.12.2018. radi što uspješnije organizacije.

„ Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i zajedno s nama promicati vrijednosti volontiranja“ poručuju iz Zaklade Sandre Stojić te dodaju da stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije putem elektroničke pošte ili telefona.

 

 

 

 27.11.2018. - DruštvoBroj čitanja: 811 ... Autor: Martina ...

RSS