GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

UZ DAN GRADA ODRŽANA IZLOŽBA RUČNIH RADOVA UDRUGE UMIROVLJENIKA PETROKEMIJE


Udruga umirovljenika Petrokemije već dugi niz godina uz Dan Grada Kutine organizira izložbu ručnih radova i rukotvorina svojih članova i ostalih građana Kutine. Na ovogodišnjoj izložbi, uz članove Udruge, svoje su ručne radove na izložbi predstavili Udruga invalida rada i Udruga slijepih i slabovidnih osoba Grada Kutine i dijela SMŽ. 

Izložbu je postavila ekipa sastavljena od članova Udruge predvođena Ludmilom Vasiljević.

U programu otvorenja izložbe nastupio je Zbor udruge umirovljenika Petrokemije Kutina, dok je članica udruge Nevenka Pelcman, poznata kao pjesnička duša, pročitala nekoliko svojih pjesama.

Branko Straga, predsjednik Udruge istaknuo je kako je ovo doprinos najstarijih Kutinčana u obilježavanju Dana grada. “U mirovni smo, ali smo aktivni. Ovdje se može vidjeti dio onog što rade naše članovi.” Udruga umirovljenika Petrokemije svojim se aktivnostima ističe u životu lokalne zajednice u Kutini koju su gradili i sada svojim aktivnostima žele podići razinu kvalitete življenja umirovljenika.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić čestitao je Udruzi na izložbi te je zahvalio svim članovima na njihovom doprinosu u razvoju Kutine i na izložbi koju su priredili. “Sad kad ste u mirovinu, molim vas da se više posvetite sebi. Puno ste toga dali svima nama i našem Gradu. Drago nam je da ste i dalje aktivni u društvenom i javnom životu grada, a mi mlađi nastojat ćemo da unaprijedimo kvalitetu životu svih Kutinčana i vas umirovljenika.”, poručio je gradonačelnik te uručio priznanja svim prisutnim izlagačima.

 8.11.2018. - DruštvoBroj čitanja: 758 ... Autor: Martina ...