GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

MLADI SVOME GRADU UZ DAN GRADA


Društvo naša djeca i ove je godine uz Dan grada priredilo tradicionalnu priredbu „Mladi svome gradu“ okupivši kutinske ustanove i udruge koje rade s djecom i mladima, a tema ovogodišnje priredbe bila je „Kutina nekada i sada“.

Priredbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Sonja Repić poželjevši djeci uspješan nastup. U predvorju kina postavljena je izložba radova u organizaciji Koordinacije Kutina grad prijatelj djece nastalih na radionicama «Ljetne razbibrige» koje Koordinacija organizira svakog ljeta u kutinskom parku.

Osnovne škole, Balet POU Kutina, OGŠ Borisa Papandopula, Dječji vrtić, KUD Ivančice, KUD Moslavina i članovi DND-a, svojim su nastupima izmamili bogat pljesak publike u prepunom Domu kulture.

U predvorju kina postavljena je izložba radova u organizaciji Koordinacije Kutina grad prijatelj djece nastalih na radionicama „Ljetne razbibrige“ koje Koordinacija organizira svakog ljeta u kutinskom parku, a u koje su se uključio i Muzej Moslavine, Turistička zajednica, Knjižnica i čitaonica Kutina i drugi.

 6.11.2018. - DruštvoBroj čitanja: 861 ... Autor: Martina ...