GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

PREDSTAVLJEN PROGRAM ZA DAN GRADA KUTINE


Na održanoj tiskovnoj konferenciji u Gradskoj vijećnici Grada Kutine, najavljen je bogat program uz obilježavanje 762. obljetnice prvog pisanog spomena imena Kutine.

Gradonačelnik Zlatko Babić tom prilikom istaknuo je kako će se Dan grada otvoriti 4. studenog obilježavanjem Dana hrvatskih branitelja Grada Kutine. „Proslavu ćemo među ostalim organizirati i u Parku 56. bojne, što će nas na neki način i obvezati da to mjesto dostojanstveno uredimo u budućnosti”, rekao je gradonačelnik Zlatko Babić, a sam tijek i organizaciju proslave najavio je zamjenik gradonačelnika Damir Markuš koji u nedjelju poziva sve hrvatske branitelje da se odazovu svečanom obilježavanju.

Konferenciji za novinare nazočio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine Davor Kljakić, a Program uz Dan grada najavili su direktori ustanova i predstavnici udruga Grada Kutine:

Jasmina Uroda Kutlić (Muzej Moslavine), Ivana Grdić (TZ Grada Kutine), Suzana Bosak (Knjižnica i čitaonica), Marcel Vučetić (Sportski centar), Jasminka Molnar (POU Kutina), Vlatka Vidiček-Dam (DND) i Branko Straga (Udruga umirovljenika Petrokemije).

Središnje obilježavanje Dana grada je 10. studenoga, kada će biti održana svečana sjednica Gradskog vijeća koju će otvoriti predsjednik Gradskog vijeća, Davor Kljakić. Sjednici će prisustvovati predstavnici političkog i gospodarskog života Kutine i okolice. Program uz Dan grada održavat će se gotovo svakodnevno u narednih 14 dana, a program će biti najavljen na gradskoj web stranici www.kutina.hr.

Gradonačelnik Zlatko Babić i predstavnici kutinskih udruga i ustanova pozivaju sve sugrađane da se u što većem broju odazovu na manifestacije u sklopu obilježavanja Dana Grada Kutine.

 

 

 

 

 

 3.11.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1410 ... Autor: Martina ...