GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

15. SPORTSKI SUSRET MATICE UMIROVLJENIKA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE


U organizaciji Udruge umirovljenika Petrokemije danas se u Kutini održavaju 15. Sportski susreti umirovljenika SMŽ. Ove se godine na Susret odazvalo 196 umirovljenika iz 13 udruga s područja cijele županije, a natjecat će se u četiri discipline - pikadu, kuglanju, šahu streljaštvu i belotu.

Na ovogodišnjim susretima nazočili su gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić, predsjednik Saveza sportske rekreacije SMŽ Ivo Šimac i predsjednik Matice umirovljenika SMŽ Josip Vrbanac.

Sportske susrete predstavio je predsjednik Udruge  umirovljenika Petrokemija Kutina, Branko Straga.

„Ovaj sportski susret obuhvaća 13 udruga naše županije sa 196 natjecatelja u pet sportskih disciplina i po tome se vidi koliko je sport za nas umirovljenike važan. Sport nije privilegija samo za djecu i mlade već i za nas nešto starije. Zahvaljujem se svima koji su pomogli na bilo koji način u organizaciji osobito SMŽ i Gradu Kutini na financijskoj potpori, te Sportskom centru Kutina na omogućavanju natjecanja“, istaknuo je Branko Straga, predsjednik Udruge umirovljenika Petrokemija Kutina poželjevši sreću u natjecanjima svim sudionicima Susreta.

Pozdravnim govorom obratili su se predsjednik Saveza sportske rekreacije SMŽ Ivo Šimac i predsjednik Matice umirovljenika SMŽ Josip Vrbanac koji su svim sudionicima Susreta poželjeli puno sreće tijekom sportskih natjecanja.

Svake godine druženje i sportsko nadmetanje održava se u drugoj sredini. Ove je godine ta čast pripala umirovljenicima Kutine, pa je tako otvorenju natjecanja prisustvovao i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

„ Važno je da u vama još uvijek ima natjecateljskog duha, da se osjećate ugodno na ovakvim druženjima i da se dobro zabavite, a Grad Kutina će uvijek podupirati takav aktivan stil života“, poručio je gradonačelnik Zlatko Babić, te proglasio Susrete službeno otvorenima.

Nakon sportskog natjecanja, organiziran je zajednički ručak u Hotelu Kutina i cjelodnevno druženje.10.10.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1010 ... Autor: Martina ...