GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

ŠIMUN FILIPOVIĆ NAJBOLJI STARIJI KADET U KICK LIGHTU NA OTVORENOM KICKBOXING TURNIRU "SANA OPEN 2018."


U subotu 06.10.  u Sanskom Mostu održan otvoreni turnir u kickboxingu 'Sana Open 2018.' Natjecao se 21 klub sa 136 natjecatelja iz BIH i Hrvatske. Pokazane su jako kvalitetne borbe, pogotovo u disciplinama light contact i kicklight.

Naš Šimun Filipović u kategoriji starijih kadeta disciplina kick light +69 kg, pokazao je odlične borbe te je proglašen i najboljim natjecateljem u toj disciplini. U ¼ svladao je Mehmedovića (KBV Kurto) 3:0, ½  Dzajić (Ljutoć) 3:0; f. Mujkić (Radnički )3:0. Odlično parirao protivnicima brzom pokretljivoću i dobro usmjerenim boksačkim tehnikama, što je kod sudaca ostavilo odličan dojam poznavanja tehnike kick lighta.

Ena Čorak u konkurenciji mlađih kadetkinja u point fightingu također je zabilježila dobar rezultat osvojivši drugo mjesto. U polufinalu je pobijedila Dalilu Redžić (Cazin) 10:4; dok finale predala Lamiji Hamalić (Cazin) zbog lakše ozljede lakta.

U isto vrijeme u Topuskom su se natjecali naši limači i mlađi kadeti, gdje su zabilježili vrlo dobre rezultate. Ekipu je vodio trener Dalibor Burmudžija.

Prvo mjesto je osvojio Vanja Burmudžija u point fightingu -42 kg, kod dječaka početnika Luka Ptičar -28kg.

Drugo mjesto je osvojio u point fightingu DP Hrvoje Koprek +32kg, Antonel Tomašković +32kg, Patrik Šimunović -25kgdječaci, Matko Prebeg +47kg kadet.

Treće mjesto osvojili su:

Kadet  Matija Ptičar +47kg, kadetkinja Anđelina Filipović-37kg,Dječak Patrik Šulc-32kg,djevojčica Renata Hoško-28kg.

U eliminacijama četvrt finala ispali su: Tara Gačeša , Mihael Salvador..Mateo Šepek,Kristijan Koprek.

Kutinjanima slijedi sad još nastupi do 'Kutina Opene 2018'Novigrad, Slunj, Zagorje ob Savi….
8.10.2018. - SportBroj čitanja: 663 ... Autor: Martina ...