GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR "DRAGUTIN KOVAČEVIĆ"


Udruga Hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ podružnica Kutina organizirala je memorijalni malonogometni turnir „Dragutin Kovačević“ u znak sjećanja na zapovjednika Policijske postaje Kutina koji je poginuo u oslobađanju vojarne u Daruvaru na početku Domovinskog rata.

U znak sjećanja na Dragutina Kovačevića i sve poginule hrvatske branitelje položeno je cvijeće i zapaljene svijeće ispod spomen obilježja u Kutini kod Policijske postaje i u Voloderu, gdje je pokopan Dragutin Kovačević. .

Zapovjednika kutinske policijske postaje Dragutina Kovačevića prisjetili su se Predrag Fitnić, načelnik Policijske postaje Kutina i gradonačelnik Zlatko Babić. „Ne smijemo zaboraviti naše pale branitelje i kolege. Oni su dali najviše što su mogli za Domovinu i za nas. Naš je zadatak da pronosimo i čuvamo vrijednosti Domovinskog rata.“, poručeno je priliko otvaranja Memorijalnog turnira Dragutin Kovačević.

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić otvorio je Memorijalni malonogometni turnir „Dragutin Kovačević“, a uz njega nazočili su dogradonačelnik Damir Markuš, načelnik PP Kutina Predrag Fitnić, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Kutine Damir Badanjak, predsjednik Udruge branitelja SMŽ Stjepan Hrastnik, te predsjednik Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije podružnica Kutina Mladen Bolarić.

U turniru su nastupile ekipe udruga branitelja policije SMŽ iz Daruvara, Siska, Popovače i Kutine.

Prvo je mjesto osvojila Udruga policije branitelja Daruvar, drugo je mjesto osvojila ekipa domaćina turnira Kutina, treće mjesto Daruvar i četvrto mjesto osvojila je Udruga branitelja policije iz Popovače.8.10.2018. - DruštvoBroj čitanja: 931 ... Autor: Martina ...