GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

POSJET DJEČJEG GRADSKOG VIJEĆA GRADA KUTINE UDRUZI OSI KUTINA


Početkom listopada, u Dječjem tjednu, članovi Dječjeg gradskog vijeća sa svojim voditeljicama Irenom Rukavina i Renatom Vlahek posjetili su Udrugu OSI u Kutini.

Srdačno su ih dočekale Vesna Butina, Izvršna direktorica Udruge OSI Kutina, Ana Šelaj , Voditeljica Programa MDOMSP i Radni terapeut , te razdragani članovi.

Cilj posjeta je bio uljepšati i ispuniti život osobama s invaliditetom, družiti se s njima, te nešto korisno od njih naučiti i zajedno izraditi.

Članovi Dječjeg gradskog vijeća i voditeljice sudjelovali su u likovnoj radionici  Udruge OSI, te napravili  zanimljive radove koji će krasiti prostore udruge, a možda se pronađu i među mnogobrojnim radovima koje članovi Udruge OSI izlažu na sajmovima i izložbama.

Djeca dječjeg gradskog vijeća su s mladima iz Udruge razmijenila doživljaje iz svog života, poslušali njihove životne priče, a kao podsjetnik na posjet  nastale su mnogobrojne fotografije.

„Ovakvi susreti obogaćuju i ispunjavaju živote korisnicima Udruge OSI Kutina, ali još više nama koji smo dobili priliku družiti se s njima“. istaknula je Irena Rukavina, voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Grada Kutine.

Nakon radionica uslijedilo je zajedničko druženje uz prigodan domijenak, te dogovor za novi susret u što skorije vrijeme. 

(tekst: Irena Rukavina ,voditeljica DGV , foto: Udruga OSI)

        

                                                                                                      6.10.2018. - DruštvoBroj čitanja: 730 ... Autor: Martina ...