GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

POZIV DOBAVLJAČIMA ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U ŠKOLSKOJ SHEMI


Radi povećanja konzumacije svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod školske djece, Republika Hrvatska provodi Školsku shemu odnosno dodjelu besplatnih obroka voća, povrća i mlijeka za školsku djecu.

Tim povodom agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni poziv za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u školskoj shemi u školskoj godini 2018/2019. koja se provodi na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2018. do 31. srpnja 2019. godine.

U okviru Školske sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponuditi će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, kontinuirano u nastavne dane tijekom školske godine. Voće i povrće ponuditi će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi, učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju – pravne i fizičke osobe koje su registrirane za isporuku voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda.

Pozivamo sve zainteresirane dobavljače koji udovoljavaju uvjetima Javnog poziva da se jave. Javni poziv preuzmite na našem gradskom web portalu Kutina.hr, rubrika Službene obavijesti.

 

 

 

 7.9.2018. - DruštvoBroj čitanja: 676 ... Autor: Martina ...

RSS