GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

MJEŠTANI OTVORILI OBNOVLJENU CESTU U SELIŠTU


Asfaltiranjem županijske prometnice koja prolazi kroz naselje Selište završili su radovi na projektu sanacije iste, a uvid u izvedeno izvršio je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić, sa svojim suradnicima.

Mještani Selišta iskazali su veliko zadovoljstvo novim slojem asfalta koji su priželjkivali godinama tako da su po završetku radova na rekonstrukciji prometnice simboličnim rezanjem vrpce upriličili otvaranje novoobnovljene ceste kroz njihovo selo.

Predsjednik VMO-a Momir Soleša zahvalio se svima na pomoći i zajedništvu, a gradonačelniku Grada Kutine Zlatku Babiću pripala je čast rezanja vrpce.

Zlatko Babić je istaknuo kako je cilj gradskih vlasti i njega kao gradonačelnika ravnomjeran razvoj svih naselja , kako bi se i na taj način smanjio odljev stanovništva.

Tijekom ljeta izvodi se niz radova kojima je za cilj poboljšati i obnoviti cestovnu infrastrukturu na području Grada Kutine, pri čemu se poseban naglasak stavlja na ceste u prigradskim i ruralnim naseljima.29.8.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1099 ... Autor: Martina ...

RSS