GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

„EXTREME DAY, WORLD TOUR“ ODUŠEVIO BROJNE LJUBITELJE ADRENALINA


„Extreme Day, World Tour“, najveći stunt show događaj u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, održan je u Kutini u subotu 25. kolovoza u organizaciji uspješnog akrobatskog vozača motocikla Kutinjanina Matije Podhraškog koji je ujedno vlasnik Guinnessovog rekorda, a jedan od pokrovitelja je i Grad Kutina.

Matija je mladi stunt vozač i jedan od najboljih na europskoj stunt sceni, te službeni vozač tvrtke InterCars Hrvatska.

Sam osmišljava svoje trikove, a u svoje nepune 23 godine ostvario je niz zapaženih rezultata. Šest je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je prvo mjesto na svjetskom natjecanju za najbolji trik u Bugarskoj 2013., devet prvih mjesta na europskim natjecanjima u najduljoj vožnji na prednjem kotaču, utrkama na zadnjem kotaču, a vlasnik je i europskog rekorda u vožnji na prednjem kotaču.

Ova manifestacija potječe iz Hrvatske te se širi na ostale države kao što su Španjolska, Njemačka, Belgija, Nizozemska te mnoge druge.

Trinaest vozača svojim izvedbama pokazalo je umijeće i ljubav prema vožnji kako motora tako i automobila, a posjetitelji su mogli uživati u impresivnom showu freestyle motocrossa, driftanja s autima, i stunt showu na motorima.

Finale večeri začinio je koncert grupe “Hladno pivo” , te after party uz DJ izvedbu.

FOTOGRAFIJE: ZLATKO PODHRAŠKI/ZLY PHOTOGRAPHY27.8.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1492 ... Autor: Martina ...

RSS