GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

ODGOĐENA MANIFESTACIJA "BALONOM IZNAD LONJSKOG POLJA"


Manifestacija „Balonom iznad Lonjskog polja“ čiji se program trebao održati tijekom ovoga vikenda, organizatori su odgodili zbog predviđenih meteoroloških uvjeta koji nisu pogodni za letenje balonima na topli zrak. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Ovim putem obavještavamo vas da se manifestacija „Balonom iznad Lonjskog polja“ odgađa do daljnjeg, zbog predviđenih meteoroloških uvjeta koji nisu pogodni za letenje balonima na topli zrak. O novom terminu održavanja manifestacije pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

„Balonom iznad Lonjskog polja“ događaj je koji je trebao biti održan od 31. kolovoza do 2. rujna ove godine u Parku prirode Lonjsko polje. Ovaj Park prirode jedan je od najljepših i najočuvanijih rezervata biljnog i životinjskog svijeta ne samo u Hrvatskoj i Podunavlju, nego u cijeloj Europi. Svrha manifestacije je, uz ostalo, ljubiteljima prirode i svim ostalim posjetiteljima ponuditi atraktivne sadržaje, u kojima se ljepote Lonjskog polja mogu doživjeti na novi, drugačiji način.

Zbog nastale situacije duboko se i iskreno ispričavamo partnerima manifestacije i medijima, a osobito svim građankama i građanima koji su planirali sudjelovati u aktivnostima. Molimo vas da uvažite našu ispriku, te pratite informacije o novom terminu manifestacije.“ – stoji u priopćenju Marija Kolenca, direktora destinacijskog menadžmenta Zrin d.o.o.23.8.2018. - GospodarstvoBroj čitanja: 998 ... Autor: Martina ...

RSS