GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

"ŠKOLA ZA ŽIVOT" U OŠ VLADIMIRA VIDRIĆA


Prema odabiru Ministarstva znanosti i obrazovanja Osnovna škola Vladimira Vidrića, Kutina sudjelovat će u eksperimentalnom programu Škola za život.

Program će se provoditi od školske godine 2018./2019. u 1. i 5. razredu u svim nastavnim predmetima, a u 7. razredu iz kemije, fizike i biologije.

Škola za život donosi nove eksperimentalne kurikulume, nove nastavne materijale (uključujući i digitalne), stručno usavršavanje, opremanje škola (sportski rekviziti, kemijski i fizikalni laboratorij, tehnička oprema, informatička oprema, glazbeni instrumenti), besplatni pristup internetu, tableti za učenike i tableti ili prijenosna računala za učitelje i nastavnike, stvaranje poticajnog okruženja za sve, radionice i predavanja za roditelje kako bi bili informirani o tijeku eksperimentalnog programa i bili njegovi aktivni sudionici.

Sve novosti vezane uz pripremu, uvođenje i provedbu eksperimentalnog programa „Škola za život“ možete pratiti na web stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja – www.mzo.hr i web stranici škole – www.os-vvidrica-kt.skole.hr22.8.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1551 ... Autor: Martina ...

RSS