GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Gradonačelnik obišao radove na krovu PŠ Janja Lipa


Ususret novoj školskoj godini, a vezano na postojeće energetske obnove osnovnih škola, u tijeku je obnova krovišta na PŠ Janja Lipa, dio OŠ Banova Jaruga. Danas je radove obišao gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji s Ivanom Crncem, pročelnikom za financije, Eduardom Gelešićem, pročelnikom za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša te Sanjom Marčec, ravnateljicom OŠ Banova Jaruga. Direktor tvrtke Krovosan, koja je izvođač radova, upoznao je prisutne sa dinamikom radova, te zahvalio na brzoj reakciji službi kako bi se uklonile krošnje drveta koje su smetale pri izvođenju radova i ujedno bile prijetnje po sigurnost radova i konstrukcije krovišta.

Ukupno će se obnoviti 30 metara dužine krova, što je 430 m2, te je ukupno ulaganje potrebno za obnovu i poboljšanje sigurnosti učenika koji pohađaju ovu školu u iznosu od 170 tisuća kuna.

Gradonačelnik i pročelnici izrazili su zadovoljstvo tempom radova i činjenicom da je obnova krovišta pri kraju, što će povećati sigurnost djece koja polaze školu, te su naglasili kako je cilj obnoviti krovove na društvenim domovima i područnim školama u ruralnim naseljima, što je započeto obnovom krova na mjesnom domu u Šartovcu, a iduće godine će se obnoviti i krov na domu u Husainu.20.8.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1090 ... Autor: Martina ...

RSS