GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Održan Ljetni nogometni turnir u Repušnici


Tijekom vikenda je održano još jedno izdanje Ljetnog nogometnog turnira u Repušnici, gdje su uz domaćina, ŠNK ''Mladost'' iz Repušnice, još sudjelovali i: NK "Vatrogasac", NK "Šartovac", NK "Lokomotiva", NK "Moslavina" Donja Gračenica i ŠNK "Mladost" Repušnica 2. 

Publika je mogla uživati u lijepom vremenu i dobrom nogometu, a na terenu su se kao najbolji pokazali domaćini, ŠNK Mladost Repušnica, koji su do finala stigli pobjedom nad NK Lokomotivom od 4:1, te su se u finalu susreli sa NK Vatrogascem, koji je prethodno u polufinalu pobijedio NK Moslavinu iz Donje Gračenice sa rezultatom 2:1.

U finalu je viđeno pregršt dobrih poteza, a na kraju utakmice pobjedu je odnio domaćin sa rezultatom 2:0. Strijelac oba pogotka bio je Domagoj Gelo, za 1:0 iz sigurno izvedenog jedanaesterca i za 2:0 iz savršeno odmjerenog slobodnog udarca sa 25 metara u golmanovu stranu.

U utakmici za treće mjesto, NK Lokomotiva je svladala NK Moslavinu iz Donje Gračenice boljim izvođenjem jedanaesteraca 7:6, nakon što je u regularnom vremenu bilo izjednačenih 2:2. Oba završna susreta došao je pogledati i gradonačelnik Grada Kutine, Zlatko Babić.13.8.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1964 ... Autor: Martina ...

RSS