GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kutina za Vatrene


Turistička Zajednica Grada Kutine i Grad Kutina organizirali su javno gledanje četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i domaćina Rusije koju je obilježio prepun šator navijača na prostoru Trga dr. Franje Tuđmana i tako svjedočio još jednoj večeri za pamćenje i golemom slavlju koje nam je priuštila naša nogometna reprezentacija.

U vrhunskom nogometnom trileru odlučenom jedanaestercima naši su pobijedili domaćina Rusiju, a nakon posljednje serije i pogotka Rakitića i urlika navijača, već su idućeg trenutka zrak zaparale sirene za početak slavlja koje je za dobar dio navijača završilo tek negdje u jutarnjim satima.

Navijačima i užarenoj atmosferi u prostoru šatora na centralnom trgu, pridružili su se i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić i predsjednik Gradskog vijeća Davor Kljakić sa suradnicima.

Hrvatska reprezentacija ovom je pobjedom došla u priliku ponoviti, pa i nadmašiti do danas najveći uspjeh našeg nogometa, brončanu medalju u Francuskoj 1998., no do toga nas čekaju još dvije utakmice – prvo Englezi u polufinalu, a potom ili borba za titulu prvaka ili za treće mjesto.

Zajedničkim snagama bodrite reprezentaciju Hrvatske u srijedu, 11. srpnja s početkom u 20 sati u prostoru šatora na Trgu dr. Franje Tuđmana koju čeka teška utakmica s Engleskom, čija pobjeda ih vodi ravno na ulazak u finale Svjetskog nogometnog prvenstva 2018.9.7.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1509 ... Autor: Martina ...

RSS