GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kutina za Vatrene


Grad Kutina organizira javno gledanje četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i domaćina Rusije koja će se održati u postavljenom šatoru na prostoru Trga dr. Franje Tuđmana u Kutini, a pratit će ga bogata ugostiteljska ponuda, facepainting, te glazbeni program.

Upravo tim povodom održana je tiskovna konferencija u Gradskoj vijećnici Grada Kutine na kojoj su nazočili Vanja Josić, predstavnik Turističke Zajednice Grada Kutine i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

„Hrvatska nogometna reprezentacija nakon 20 godina igra u četvrtfinalu i jasno da je to razlog ovog okupljanja u znak podrške našim Vatrenima, stoga u ime organizatora Grada Kutine i Turističke Zajednice Grada Kutine pozivamo naše sugrađane da dođu u subotu na javno gledanje utakmice te da zajedno proslavimo pobjedu Hrvatske reprezentacije nad Rusijom i ulazak u polufinale za koje već sada radimo veće pripreme kako bi navijačka atmosfera u Kutini bila što bolja, jer naša reprezentacija to zaista i zaslužuje“, poručio je gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić.

Vanja Josić predstavio je program istaknuvši da će gledanje utakmice biti na videozidu dimenzija 4,5 x 2,8 m, a suorganizator za prvih 200 punoljetnih navijača u bojama Hrvatske reprezentacije osigurava 1 pivo gratis.

„Sav program će već početi oko 15 sati sa zagrijavanjem za utakmicu 1. četvrtfinala između Švedske i Engleske, a nakon toga se okrećemo prema glavnoj utakmici večeri Hrvatske i Rusije. U 18 sati je lagano zagrijavanje uz DJ-a i navijačke pjesme i ugostiteljsku ponudu s navijačkim odnosno pristupačnim cijenama. Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže na prostor Trga dr. Franje Tuđmana kako bismo zajedno navijali, a na kraju i proslavili pobjedu Hrvatske reprezentacije“, poručio je Vanja Josić, predstavnik Turističke Zajednice Grada Kutine.

Okupite omiljenu ekipu s kojom pratite utakmice i pozovite ih u prostor gradskog trga, te zajedničkim snagama bodrite reprezentaciju Hrvatske, koja ima tešku, ali ne i nemoguću misiju pobijediti Rusiju i opasno se približiti finalima Svjetskog nogometnog prvenstva 2018.

 5.7.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1251 ... Autor: Martina ...

RSS