GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

24. Gradsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež VZG Kutina i 1. Kup Repušnice


U Repušnici je održano 24. Gradsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež VZG Kutina te 1. Kup Repušnice na igralištu NK „Repušnica“.

Na oba natjecanja natjecalo se sveukupno 40 ekipa ekipa djevojčice i dječaci te muške i ženske mladeži, a prva mjesta na 24. Gradsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež VZG Kutina osvojili su dječaci 6-12 godina DVD Banova Jaruga, djevojčice 6-12 godina DVD Zbjegovača, DVD Husain u ekipi ženske mladeži 12-16 godina te DVD Repušnica u ekipi muške mladeži 12-16 godina.

Na 1. Kupu Repušnice prva mjesta osvojili su DVD Banova Jaruga ekipa dječaka od 6-12 godina i prijelazni pehar, DVD Zbjegovača ekipa djevojčica od 6-12 godina, DVD Ostrna u ekipi muške mladeži od 12-16 godina i prijelazni pehar te DVD Ribarnica ekipa ženske mladeži od 12-16 godina.

Svi su pobjednici, istaknuli su organizatori natjecanja, jer ovi mladi vatrogasci čuvaju i prenose tradiciju i pronose humanost i ljudske vrijednosti koje odlikuju vatrogasce.

Svim sudionicima čestitao je i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić koji je istaknuo da su djeca i mladi uz pokazane vještine dokazali kako će nastaviti njegovati tradiciju vatrogastva u cilju pomaganja ljudima u raznim nesrećama.

Domaćin natjecanja bio je DVD Repušnica.

 11.6.2018. - DruštvoBroj čitanja: 735 ... Autor: Martina ...