GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Od ideje do projekta


Djelatnica Centra za civilne inicijative ujedno i voditeljica, stručna suradnica i trenerica, Nikolina Turčinović Dupor , održala je uspješnu i vrlo edukativnu radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“ - razrada projektne ideje i ispunjavanje obrazaca natječaja kojoj je cilj educirati članove udruga s područja Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se potom upućuju domaćim donatorima kao što su jedinice lokalne i područne samouprave, državna tijela, ali i privatne zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.
Tijekom višesatne radionice obuhvatila se struktura standardnog projektnog prijedloga i struktura obrasca proračuna, te su se na konkretnim primjerima sudionika radionice, predstavljali pojedini elementi zadane dokumentacije.

Sudjelovanje na radionici omogućit će svim sudionicima i bolje razumijevanje obrazaca natječaja za udruge s područja Grada Kutine.
Radionica se održala besplatno, a s obzirom da je broj sudionika bio ograničen na 20 polaznika, predviđena mjesta prostorije za sastanke na novoj tržnici su bila ispunjena.
Radionica je organizirana u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz Program regionalnog razvoja civilnog društva za 2018.godinu, a u suradnji sa Gradom Kutina koji objavljuje natječaje za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Kutine.
U ime gradonačelnika Grada Kutine, Zlatka Babića i pročelnika za Upravni odjel društvenih djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo, Željka Tomičića, sudionike je srdačno, uz zahvalu na samom dolasku i sudjelovanju, pozdravila pomoćnica pročelnika Kornelija Marošević.  (M.P.K.)
7.3.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1112 ... Autor: Radio Moslavina ...