GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kup Zaboka – Kick boxing klub Kutina sa izvrsnim rezultatima


U subotu 03. ožujka održan je Kup grada Zaboka u kickboxingu. Natjecala su se 42 kluba iz Hrvatske i Slovenije s 250 natjecatelja, ukupno 362 starta. Pokazane su jako zanimljive borbe, pogotovo u point fightingu u skupini mlađih kadeta.
Kutinčani su ovaj puta nastupili sa svojim najmlađim uzrastima, mlađim kadetima, mlađi kadeti početnici i učenici u disciplini point fighting. Najviše od svih pokazao je Vanja Burmudžija osvojivši zlatnu medalju u skupini -37 kg i srebro skupina -42. Vanja je pokazao vrlo dotjeranu tehniku i namjeru da ove godine zauzme čim bolju poziciju u domaćem prvenstvu i drugim natjecanjima A,B,C, klase, kako bi se plasirao ovogodišnje kadetsko svjetsko prvenstvo u skupini -37kg.
Medalje su još osvojili: srebro: kadetkinja Anđelina Filipović -37 kg, učenici Martina Prebeg - 25kg i Luka Ptičar -25kg. Anđelina je također radila u svojoj konkurenciji jako dobro, prošla ¼; ½ ,ali je u finalu izgubila od iskusnije pretorijanke Mihaele Topali s 4:8. Na državnom prvenstvu očekuje se popravk rezultata..
Broncu su osvojili: Mk Matija Ptičar +47kg, Matko Prebeg +47kg, Tara Gaćeša -42kg, MKP Mateo Šepek-47kg i Mihael Salvador +47kg
Ovaj puta kroz kvalifikacije nisu se uspjeli probiti Petar Bervida, Kristijan Koprek i Patrik Šimunović.


4.3.2018. - SportBroj čitanja: 454 ... Autor: Radio Moslavina ...