GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Sedam medalja na državnim prvenstvima


Atletičari AK Moslavine osvojili su u subotu, na dva državna prvenstva sedam medalja i tako na najbolji mogući način počeli novu sezonu. 
Na Bacačkom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu Tena Desić osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju. Natjecala se i Mateja Gršeta koja je osvojila deveto mjesto.
S Prvenstva Hrvatske u kružnim trkama u dvorani za mlađe kategorije stižu dva državna zlata, tri srebra i jedna bronca. Svoju prvu državnu medalju, ujedno i zlatnu osvojila je atletičarka Petra Mišljen na 1500m kadetkinje. Zlato je osvojio i Florijan Rožić u kategoriji mlađi juniori na 3000m.
Najbolji sportaši grada Kutine za 2017., Elena Pazman i Karlo Ciban osvojili su srebrne medalje na 800 m juniorke i 1500 m juniori. Srebrnu medalju osvojio je i Marko Majer na 1000m kadeti. Dora Bogić osvojila je brončanu medalju na 3000m mlađe juniorke

Odlično su trčale i Nina Halajko i Ivona Gršeta, a Matea Ciban je u hodanju na 3000 m juniorke bila četvrta. 

„Ovi vrhunski rezultati su posljedica vrijednog rada i napornih treninga i odličan su motiv za daljnji rad! Sedam medalja na državnim prvenstvima u jednom danu za naš klub su nešto posebno, pogotovo kad atletičar po prvi put osvoji medalju na jednom takvom natjecanju. I to zlatnu!! Čestitam našoj Petri i svim našim atletičarima što su na početku još jedne sezone pokazali da su spremni za nove pobjede“. , rekao je trener kluba Ivan Desić. 4.3.2018. - SportBroj čitanja: 479 ... Autor: Radio Moslavina ...