GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

IDVD Petrokemije održao godišnju skupštinu


Industrijsko dobrovoljno vatrogasno društvo Petrokemije održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu. Izvješće o radu u protekloj godini podnio je predsjednik društva Dalibor Žiljak. 
 IDVD Petrokemija trenutno broji 79 članova, a glavna je aktivnost preventivno djelovanje u djelokrugu radnih mjesta, istaknuo je predsjednik IDVD-a. Zahvalio je na potpori Upravi tvrtke i sindikatima, te najavio 41. Kup Petrokemije koji će se održati 26. svibnja. Za počasnog predsjednika IDVD – a Petrokemije imenovan je Antun Bračevac, a za počasnog člana Franjo Lipšanski.
Priznanja su tom prilikom uručena za 30 i 20 godina aktivnog bavljenja vatrogastvom, a dobili su ih Đuro Russ i Nikola Derviš. U ime uprave Petrokemije vatrogasce je pozdravio direktor Korporativnih funkcija Renato Habek, a u ime Grada Kutine, gradonačelnik Zlatko Babić. Djelovanje ovog IDVD-a ocijenili su iznimo važnim za sigurnost Petrokemije, kao i za sigurnost svih građana Kutine.

  Skupštini su nazočili i predstavnici Vatrogasne zajednice Grada Kutine, te ostali gosti i članovi društva,  koji svi zajedno njeguju dobru suradnju na dobrobit svih građana Kutine.
22.2.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1267 ... Autor: Radio Moslavina ...