GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Vitalna najstarija udruga građana


Radio klub Kutina - Izvještaj o radu u 2017. i Plan rada za 2018.

Radio klub Kutina, najstarija udruga građana na području Grada Kutine i dalje je vitalan i aktivan. Tako će biti i dalje. Poručeno je to sa godišnje skupštine kluba.
 U protekloj 2017. godini Radio klub Kutina sudjelovanjem u vježbamna Civilne zaštite pokazao je kolika je njegova važnost. „U Domovinskom ratu iskazali smo se svojim radom, a koliko vrijedimo i možemo pomoći podsjetili smo i pokazali na vježbama civilne zaštite.“, istaknuo je Milivoj Uroić, predsjednik Radio kluba Kutina te je izrazio zadovoljstvo što je Stožer Civilne zaštite najavio kako i dalje ozbiljno računa na suradnju sa Radio klubom Kutina. 

Radio klub Kutina bio je važan dio organizacija i nekoliko masovnih i velikih događaja u Kutini kao što su biciklijada Dan Planeta Zemlje na biciklu u Moslavini, autoslalom i slični. U tim se aktivnostima istaknula 10-ak vrlo aktivnih članova koji su nositelji i ostalih brojnih aktivnosti Radio kluba. Redovito sudjeluju na natjecanju te su vrlo uspješno organizirali i natjecanje radio-amatera Kutinska dunja uz Dan Grada Kutine ta Hamfest. 
Protekle godine u klubu se dostga pažnje posveetilo održavanju i servisiranju opreme. U planu rada za 2018. godinu istaknut je plan za obnovu krova i antenskog sustava na Betlehemu, organizacija natjecanja te suradnja sa Stožerom Civilne zaštite. „Narod bez tehničke kulture, siromašan je narod!, rekao je Faust Vrančić“, podjsetio je Zvonko Lernatić, predsjednik Zajednice Tehničke kulture Kutina te je čestitao i zahvalio na uspješnom i ustrajnom radu članovima Radio kluba Kutina. 
19.2.2018. - DruštvoBroj čitanja: 899 ... Autor: Radio Moslavina ...