GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Prvi sportski susreti Udruge umirovljenika Petrokemije


Udruga umirovljenika Petrokemije po prvi je puta organizator sportskog natjecanja na kojemu je u Kutini okupila 80 sudionika. Na sportska natjecanja odazvale su se prijateljske udruge umirovljenika Grada Kutine,  Popovače, Lipika, Lipovljana i Novske. 
 Okupljanje umirovljenika i sportske igre održane su u Sportskom centru Kutina. Tamo je okupljene pozdravio predsjednik udruge domaćina Branko Straga najavivši turnire u 4 discipline: šahu, kuglanju, kartanju bele i pikadu. Okupljenima se  obratio i direktor Sportskog centra Kutina, Marcel Vučetić, a   dobrodošlicu i puno uspjeha u daljnjem natjecanju poželio im je  kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

   

Sudionici natjecanja okušali su svoju sportsku spretnost i sreću, a članovi Udruge umirovljenika Petrokemije su imali poseban razlog biti zadovoljni jer su se uz dobrog domaćina pokazali i kao uspješni sportaši te odnijeli pehare u tri discipline.Nagrade im je u restoranu Petrokemije uručio direktor Korporativnih funkcija Petrokemije, Renato Habek, koji im se i obratio prigodnim riječima. Druženje umirovljenika nastavljeno je u restoranu, a sve udruge s ovog natjecanja otišle su s lijepim dojmovima iz Kutine.


17.1.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1009 ... Autor: Radio Moslavina ...