GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Završila Zimska čarolija u Kutini 2017.


Jučer je završila manifestacija Zimska čarolija koja je trajala od 9. prosinca 2017. do 14. siječnja 2018.

 Manifestacija se održavala pod pokroviteljstvom Grada Kutine, a u organizaciji TZ Grada Kutine uz logističku podršku Komunalnih servisa. Iz Turističke zajednice Grada Kutine zadovoljni su odazivom na adventska događanja u Kutini.
 “Temperature posljednjih dana išle su nam na ruku i šteta je što tako nije bilo cijelo vrijeme. No usprkos tome, prodano je oko 4.500 ulaznica za klizanje, tražila su se učila za najmlađe, a mnogi su naučili klizati. Prema najavama gradonačelnika klizalište će biti postavljeno i sljedeće godine, možda ga malo pomaknemo i nađemo još povoljnije rješenje. Ovo je manifestacija koju trebamo graditi i iz godine u godinu unaprijeđivati novim sadržajima, no svakako potencijala ima i građani su to prepoznali. Najposjećeniji programi bili su tijekom vikenda kada je bilo najviše sadržaja, Nova godina bila je odlična, kao i dječja Nova godina uz animacije”, rezimirala je Marijana Musij zamjenica direktorice TZ Grada Kutine. 

  


Jučer je Zimska čarolija završila dječjom animacijom na ledu uz besplatno klizanje, te revijalnu hokejašku utakmicu dječaka iz Hokejaškog kluba Sisak. Sada slijedi tri dana razmontiravanja klizališta i otapanja leda, te vraćanja trga u prvobitno stanje. (gp/ml)
 

15.1.2018. - DruštvoBroj čitanja: 1004 ... Autor: Radio Moslavina ...

RSS